október

szeptember

augusztus

július

június

május

április

március

február

január

december

november

Havi rendszerességgel olvashatod az aktuális hónaphoz kapcsolódó kínai asztrológiai tippeket. Ezek a tippek mindenkire érvényesek, és azok megélése egyénenként változó mértékű.

 

2024. MÁJUSI ASZTROTIPPEK

(2024.05.05. – 2024.06.05.)

 

 

1. Tipp: Erősítsük az önbizalmunkat és gondoskodjunk másokról!

Ebben a hónapban gondoskodóbbak, alkalmazkodóbbak és elfogadóbbak vagyunk másokkal. Nem szívesen konfrontálódunk, megértőbbek, együttérzőbbek vagyunk és könnyebben azonosulunk különböző álláspontokkal. Utóbbi miatt időnként nehézséget okozhat a kemény döntések meghozatala.
Előfordulhat, hogy nehezebben kezdünk bele dolgokba, de ha a kezdő löketet megkapjuk, akkor boldogulunk minden helyzetben. Akkor lehetünk sikeresek, ha mindig látjuk magunk előtt a következő lépést. Az áttekinthetetlen, zavaros helyzetekben ugyanis nem tudunk jól teljesíteni.
Fontosak lehetnek az elveink, és az is, hogy hinni tudjunk valamiben. Csak olyan dologgal érdemes foglalkoznunk, amiben hinni tudunk, ami nem ellenkezik az elveinkkel. Higgyünk saját magunkban is és erősítsük az önbizalmunkat!

 

2. Tipp: : Árasszuk az optimizmust és legyünk diplomatikusak!

Májusban amellett, hogy empatikusabbak vagyunk, pozitív, vidám és optimisták is vagyunk. Nem rágódunk túl sokáig a dolgokon, a jövőbe tekintünk. Az optimizmusunkat szeretettel tudjuk árasztani a többi ember felé. Előfordulhat, hogy kéretlen őszinteségünkkel megbánthatunk másokat. Azért, hogy ezt elkerüljük, fékezzük a hirtelenségünket és amennyire lehet, fogalmazzuk meg finoman a mondanivalónkat!

 

3.  Tipp: Vágjunk bele az elképzeléseink megvalósításába!

Ebben az időszakban sok tervünk, ötletünk lehet, melyeket szeretnénk megvalósítani. Viszont nagy erőfeszítésnek érezhetjük, hogy megtegyük a szükséges lépéseket. Önbizalomhiányból adódóan számtalan okot találhatunk arra, hogy miért nem jött még el az ideje. Hajlamos lehetünk arra, hogy ne higgyük el, hogy sikerülhet. Azonban, ha mégis belevágunk, akkor mi magunk fogunk meglepődni, hogy mennyi mindenre vagyunk képesek.

 

4.  Tipp: Különösen törekedjünk a tisztességre!

Ebben a hónapban különösen fontos értéket képvisel a tisztesség és a becsület. Mi magunk is nagyon fontosnak érezhetjük ezeket az értékeket. Lényeges lehet számunkra az etika, az erkölcs, a szabályok betartása.
Amennyiben mégsem éreznénk így, akkor pedig olyan élethelyzetekkel találkozhatunk, melyek felhívják ezekre a figyelmünket.

 

5.  Tipp: Álljunk ki magunkért!

Ez a hónap lehetőséget ad számunkra arra, hogy észrevegyük, ha ki akarnánk adni a kezünkből az irányítást például kötődésből, konfliktuskerülésből vagy akár megszokásból.
Szóval ha azt vesszük észre, hogy belesodródunk olyan helyzetekbe, ami nekünk nem jó, amit nem mi kezdeményeztünk, amit magunktól nem csinálnánk, akkor a megoldás az, hogy álljunk ki magunkért.

 

 

Ezek az információk nem helyettesítik az egyéni konzultációt, ami által lehetőséged van megismerni az energiák személyesen rád vonatkozó hatását. Emellett az egyéni konzultáció az önismeret lehetőségét is nyújtja, valamint az egyes életterületeket (párkapcsolat, munka, hivatás, gyerek) érintő elakadások megoldásában is segítségedre lehet. Az egyéni konzultáció mellett a gyerek konzultáció is elérhető.
Ha szeretnéd jobban megismerni önmagad és/vagy gyermeked és kérdésed van, amire választ szeretnél kapni a kínai asztrológia segítségével, akkor vedd fel velem a kapcsolatot!

 Kövesd a facebook oldalamat, hogy ne maradj le az asztrológiai tartalmakról!

Kapcsolat

                       E-mail
Tel:
                                      Facebook
+43/67764431835
Copyright © 2021 kinaiasztrologia.eu | All Rights Reserved