október

szeptember

augusztus

július

június

május

április

március

február

január

december

november

Havi rendszerességgel olvashatod az aktuális hónaphoz kapcsolódó kínai asztrológiai tippeket. Ezek a tippek mindenkire érvényesek, és azok megélése egyénenként változó mértékű.

 

2022. JANUÁRI ASZTROTIPPEK

 

2022. január 5-én lépünk át a jin fém – bivaly hónapba.

 

1. Tipp: Mutassuk meg képességeinket másoknak !

Ebben a hónapban késztetést érezhetünk arra, hogy a képességeinket megmutassuk a világnak. Kreatívabbak vagyunk, különleges módon közelítjük meg a dolgokat és ezek által könnyebben elérhetjük, hogy kitűnjünk az átlagból. Alaposabbak vagyunk, szívesebben tanulunk és képezzük magunkat leginkább azért, hogy a legjobbak lehessünk. Némi versenyszellemet is érezhetünk magunkban, ami segíthet nekünk abban, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból.
Az is fontos lehet számunkra, hogy mit gondolnak rólunk mások. Törekedhetünk arra, hogy felnézzenek ránk és szorgalmunknak köszönhetően ezt el is érhetjük. Igyekezhetünk jó színben feltűnni és nehezünkre eshet a hibáinkkal való szembenézés. Jobb a kapcsolatteremtő képességünk és könnyebben megtaláljuk a hangot bárkivel.
Törekedhetünk arra, hogy magabiztosnak, bátornak tűnjünk a környezetünk szemében, de ha igazán nagy ellenállással találkozunk, akkor inkább az elegáns visszavonulást preferáljuk.
Mivel ebben a hónapban fontos lehet számunkra az, hogy felfigyeljenek ránk és kitűnjünk az átlagból, a lelki egyensúlyunk érdekében érdemes tudatosítani magunkban, hogy nem kell mindenben tökéletesnek lennünk.

 

2. Tipp: Erősítsük az önbizalmunkat és gondoskodjunk másokról!

Ebben az időszakban gondoskodóbbak, alkalmazkodóbbak és elfogadóbbak vagyunk másokkal. Nem szívesen konfrontálódunk, megértőbbek, együttérzőbbek vagyunk és könnyebben azonosulunk különböző álláspontokkal. Utóbbi miatt időnként nehézséget okozhat a kemény döntések meghozatala.
Előfordulhat, hogy nehezebben kezdünk bele dolgokba, de ha a kezdő löketet megkapjuk, akkor boldogulunk minden helyzetben. Akkor lehetünk sikeresek, ha mindig látjuk magunk előtt a következő lépést. Az áttekinthetetlen, zavaros helyzetekben ugyanis nem tudunk jól teljesíteni.
Fontosak lehetnek az elveink, és, hogy hinni tudjunk valamiben. Csak olyan dologgal érdemes foglalkoznunk, amiben hinni tudunk, ami nem ellenkezik az elveinkkel.
Annak ellenére, hogy szeretnénk megmutatni a képességeinket a világnak, időnként önbizalomhiányosak lehetünk és megkérdőjelezhetjük saját képességeinket. Tehát fontos, hogy saját magunkban is higgyünk és erősítsük az önbizalmunkat.

 

3.  Tipp: Úgy viselkedjünk másokkal, ahogyan velünk szeretnénk, hogy viselkedjenek!

Ebben a hónapban érdemes jobban odafigyelnünk arra, hogy úgy viselkedjünk másokkal, ahogyan velünk szeretnénk, hogy viselkedjenek. A hónap energiái ugyanis a cselekedeteink következményére is felhívják  a figyelmünket, vagyis arra, hogy a cselekedeteink visszatérnek hozzánk.
Január hónapban erősen jelen van a segítő energia. Annak hatására még motiváltabbnak érezhetjük magunkat, hogy másoknak segítsünk. Ha pedig mi érezzük szükségét a segítségnek, akkor ne habozzunk kérni, mert több segítségre számíthatunk. Egészségünkkel kapcsolatban pedig érdemes az alternatív módszereket (is) alkalmazni, igénybe venni.

 

Ezek az információk nem helyettesítik az egyéni konzultációt, ami által lehetőséged van megismerni az energiák személyesen rád vonatkozó hatását. Emellett az egyéni konzultáció az önismeret lehetőségét is nyújtja, valamint az egyes életterületeket (párkapcsolat, munka, hivatás, gyerek) érintő elakadások megoldásában is segítségedre lehet. Az egyéni konzultáció mellett a gyerek konzultáció is elérhető.
Ha szeretnéd jobban megismerni önmagad és/vagy gyermeked és kérdésed van, amire választ szeretnél kapni a kínai asztrológia segítségével, akkor vedd fel velem a kapcsolatot!

 Kövesd a facebook oldalamat, hogy ne maradj le az asztrológiai tartalmakról!

Kapcsolat

                       E-mail
Tel:
                                      Facebook
+36/205584547
+43/67764431835
Copyright © 2021 kinaiasztrologia.eu | All Rights Reserved