október

szeptember

augusztus

július

június

május

április

március

február

január

december

november

Havi rendszerességgel olvashatod az aktuális hónaphoz kapcsolódó kínai asztrológiai tippeket. Ezek a tippek mindenkire érvényesek, és azok megélése egyénenként változó mértékű.

 

2022. NOVEMBERI ASZTROTIPPEK

(2022.11.07. – 2022.12.06.)

 

 

1. Tipp: Mutassuk meg képességeinket másoknak!

Ebben a hónapban késztetést érezhetünk arra, hogy a képességeinket megmutassuk a világnak. Kreatívabbak vagyunk, különleges módon közelítjük meg a dolgokat és ezek által könnyebben elérhetjük, hogy kitűnjünk az átlagból. Alaposabbak vagyunk, szívesebben tanulunk és képezzük magunkat leginkább azért, hogy a legjobbak lehessünk.
Az is fontos lehet számunkra, hogy mit gondolnak rólunk mások. Törekedhetünk arra, hogy felnézzenek ránk és szorgalmunknak köszönhetően ezt el is érhetjük. Igyekezhetünk jó színben feltűnni és nehezünkre eshet a hibáinkkal való szembenézés. Jobb a kapcsolatteremtő képességünk és könnyebben megtaláljuk a hangot bárkivel.
Törekedhetünk arra, hogy magabiztosnak, bátornak tűnjünk a környezetünk szemében, de ha igazán nagy ellenállással találkozunk, akkor inkább az elegáns visszavonulást preferáljuk.
Mivel ebben a hónapban fontos lehet számunkra az, hogy felfigyeljenek ránk és kitűnjünk az átlagból, a lelki egyensúlyunk érdekében érdemes tudatosítani magunkban, hogy nem kell mindenben tökéletesnek lennünk.

 

2. Tipp: Foglalkozzunk a részletekkel!

Ebben az időszakban sikerünk érdekében érdemes foglalkoznunk a részletekkel. Figyeljünk arra, hogy esetleges türelmetlenségből adódóan ne ugorjunk át fontos részleteken, de ne is analizáljuk túl a dolgokat. Az arany középút megtalálása ebből a szempontból lényeges. Ha tehetjük, vegyük körbe magunkat hozzáértő emberekkel, akik különböző szemszögből is meg tudják világítani számunkra a szükséges részleteket. Fontos lehet számunkra, hogy a munkánk során ne legyünk lekötve sem fizikai, sem szellemi értelemben.

 

3.  Tipp: Tanuljunk, fejlődjünk!

A novemberi hónap alkalmas arra, hogy tanuljunk, fejlesszük magunkat valamilyen területen. Kreatívabbak vagyunk és rengeteg ötletünk is lehet.

 

Ezek az információk nem helyettesítik az egyéni konzultációt, ami által lehetőséged van megismerni az energiák személyesen rád vonatkozó hatását. Emellett az egyéni konzultáció az önismeret lehetőségét is nyújtja, valamint az egyes életterületeket (párkapcsolat, munka, hivatás, gyerek) érintő elakadások megoldásában is segítségedre lehet. Az egyéni konzultáció mellett a gyerek konzultáció is elérhető.
Ha szeretnéd jobban megismerni önmagad és/vagy gyermeked és kérdésed van, amire választ szeretnél kapni a kínai asztrológia segítségével, akkor vedd fel velem a kapcsolatot!

 Kövesd a facebook oldalamat, hogy ne maradj le az asztrológiai tartalmakról!

Kapcsolat

                       E-mail
Tel:
                                      Facebook
+43/67764431835
Copyright © 2021 kinaiasztrologia.eu | All Rights Reserved