október

szeptember

augusztus

július

június

május

április

március

február

január

december

november

Havi rendszerességgel olvashatod az aktuális hónaphoz kapcsolódó kínai asztrológiai tippeket. Ezek a tippek mindenkire érvényesek, és azok megélése egyénenként változó mértékű.

 

2021. SZEPTEMBERI ASZTROTIPPEK

 

1. Tipp: Mutassunk utat és tegyük a dolgokat különlegessé!

Szeptemberben akkor tudunk igazán kibontakozni, ha meg tudjuk mutatni képességeinket a világnak, és ha másoknak szüksége van a segítségünkre. Van bennünk egy késztetés, hogy mutassuk az utat és, hogy kitűnjünk mások közül. Szorgalmunkkal, kreativitásunkkal és azzal, hogy mindent különlegesebbé tudunk tenni, elérhetjük, hogy felfigyeljenek a képességeinkre. Érzékenyebbek és együttérzőbbek vagyunk, készek vagyunk meghallgatni mások problémáját. Arra érdemes figyelnünk, hogy ne merítsük le az energiánkat, miközben másoknak utat mutatunk. Csak úgy tudunk érdemben a többi ember segítségére lenni, ha mi magunk is rendben vagyunk.

 

2. Tipp: Ne gyűjtsük a feszültséget és ne adjuk fel, ha valami nem sikerül elsőre!

Ebben a hónapban nyitottabbak vagyunk, könnyebben, szívesebben kommunikálunk. Arra érdemes figyelnünk, hogy interakcióink során ne gyűjtsük magunkba a feszültséget, hanem ha gondunk van, mondjuk meg azonnal. Ugyanis ebben a hónapban – ellentétben az előző hónappal – hajlamosak lehetünk arra, hogy gyűjtjük a sérelmeinket és csak akkor adjuk ki magunkból a dühünket, amikor már tele van a pohár. Ezzel a viselkedéssel alááshatjuk a saját lelki nyugalmunkat. Ebben az időszakban hajlamosabbak lehetünk arra is, hogyha valami nem sikerül elsőre, akkor feladjuk. Mindezt még az is tetézi, hogy nehezebb lehet számunkra a hibáinkkal való szembenézés. Tehát ilyen esetben érdemes további esélyt adni magunknak.

 

3.  Tipp: Kérjünk segítséget és mi is segítsünk másoknak!

Ebben az időszakban erőteljesebb segítő energia vesz körbe minket, ezért ha problémával, nehézséggel
szembesülünk, akkor bátran kérjünk segítséget embertársainktól.
A segítő energia kapcsán mi magunk is nagyobb késztetést érezhetünk arra, hogy másokat támogassunk. Az
egészségünkkel kapcsolatban érdemes az alternatív módszereket segítségül hívnunk.

 

Ezek az információk nem helyettesítik az egyéni konzultációt, ami által lehetőséged van megismerni az energiák személyesen rád vonatkozó hatását. Emellett az egyéni konzultáció az önismeret lehetőségét is nyújtja, valamint az egyes életterületeket (párkapcsolat, munka, hivatás, gyerek) érintő elakadások megoldásában is segítségedre lehet. Az egyéni konzultáció mellett a gyerek konzultáció is elérhető.
Ha szeretnéd jobban megismerni önmagad és/vagy gyermeked és kérdésed van, amire választ szeretnél kapni a kínai asztrológia segítségével, akkor vedd fel velem a kapcsolatot!

 Kövesd a facebook oldalamat, hogy ne maradj le az asztrológiai tartalmakról!

Kapcsolat

                       E-mail
Tel:
                                      Facebook
+36/205584547
+43/67764431835
Copyright © 2021 kinaiasztrologia.eu | All Rights Reserved