október

szeptember

augusztus

július

június

május

április

március

február

január

december

november

Havi rendszerességgel olvashatod az aktuális hónaphoz kapcsolódó kínai asztrológiai tippeket. Ezek a tippek mindenkire érvényesek, és azok megélése egyénenként változó mértékű.

 

2022. JÚNIUSI ASZTROTIPPEK

 

 

1. Tipp: Árasszuk az optimizmust, inspiráljunk és mutassunk utat!

Ebben a hónapban vidámabbak, optimistábbak vagyunk. Fontos lehet számunkra a rutin, ami a biztonságérzetet adhatja nekünk. Nem rágódunk túl sokáig a dolgokon, a jövőbe tekintünk. Az optimizmusunkat szeretettel tudjuk árasztani a többi ember felé. Hajlamosabbak lehetünk arra, hogy egy ideig gyűjtjük magunkban a feszültséget, majd hirtelen rázúdítjuk a haragunkat a beszélgetőpartnerünkre.  Azonban az ilyen viselkedéssel és a kéretlen őszinteségünkkel megbánthatunk másokat. Azért, hogy ezt elkerüljük, fogalmazzuk meg finoman a mondanivalónkat!
Hajlamosak lehetünk arra is, hogy ha valami nem sikerül elsőre, akkor vagy rögtön feladjuk, vagy ugyanúgy próbáljuk megoldani a problémát. A megoldás az, hogy más módon közelítsük meg a problémát, amikor újra megkíséreljük megoldani azt.
Júniusban jobb a kommunikációs képességünk és az előadói képességünk, jobban tudunk inspirálni másokat és könnyebben meg tudjuk győzni őket. Szívesen mutatunk utat másoknak, szívesen tanítjuk őket. Fel tudunk lelelkesülni dolgok iránt, és ezt a lelkesedést át is tudjuk adni a környezetünknek.

 

2. Tipp: Vizsgáljuk meg a problémát!

Ebben az időszakban lehet egy tendenciánk arra, hogy felnagyítva éljünk meg az eseményeket. Hatalmasnak érezhetjük a problémát, de valójában nincs is probléma. Amit gondnak érzékelünk, az valójában nem gond, csak úgy tűnik, mintha az lenne.
Amennyiben problémát tapasztalnánk, akkor álljunk meg egy pillanatra és vizsgáljuk meg, hogy felnagyított problémával állunk-e szemben!
Ha jól érezzük magunkat és nincs semmilyen problémánk, akkor ne keressük, hogy hol a probléma, amit felnagyítunk. Ezzel az asztrotippel csak akkor érdemes foglalkozni, ha problémát tapasztalunk, ha rosszul érezzük magunkat a bőrünkben.
Kiemelkedő teljesítményt nyújthatunk abban, amit csinálunk.

 

3.  Tipp: Viselkedjünk úgy másokkal, ahogyan velünk szeretnénk, hogy viselkedjenek!

Ebben a hónapban érdemes jobban odafigyelnünk arra, hogy úgy viselkedjünk másokkal, ahogyan velünk szeretnénk, hogy viselkedjenek. A hónap energiái ugyanis a cselekedeteink következményére is felhívják a figyelmünket, vagyis arra, hogy a cselekedeteink visszatérnek hozzánk.
Az egészségünkkel kapcsolatban érdemes az alternatív módszereket (is) alkalmaznunk, igénybe vennünk.

 

Ezek az információk nem helyettesítik az egyéni konzultációt, ami által lehetőséged van megismerni az energiák személyesen rád vonatkozó hatását. Emellett az egyéni konzultáció az önismeret lehetőségét is nyújtja, valamint az egyes életterületeket (párkapcsolat, munka, hivatás, gyerek) érintő elakadások megoldásában is segítségedre lehet. Az egyéni konzultáció mellett a gyerek konzultáció is elérhető.
Ha szeretnéd jobban megismerni önmagad és/vagy gyermeked és kérdésed van, amire választ szeretnél kapni a kínai asztrológia segítségével, akkor vedd fel velem a kapcsolatot!

 Kövesd a facebook oldalamat, hogy ne maradj le az asztrológiai tartalmakról!

Kapcsolat

                       E-mail
Tel:
                                      Facebook
+36/205584547
+43/67764431835
Copyright © 2021 kinaiasztrologia.eu | All Rights Reserved