október

szeptember

augusztus

július

június

május

április

március

február

január

december

november

Havi rendszerességgel olvashatod az aktuális hónaphoz kapcsolódó kínai asztrológiai tippeket. Ezek a tippek mindenkire érvényesek, és azok megélése egyénenként változó mértékű.

 

2023. NOVEMBERI ASZTROTIPPEK

(2023.11.07. – 2023.12.07.)

 

 

1. Tipp: Hallgassunk a megérzéseinkre, építsünk a kreativitásunkra és törekedjünk a fókusz megtartására!

November hónapban különösen fontos, hogy az intuíciónkra, megérzéseinkre hallgassunk. Akkor tudjuk a legjobb döntéseket meghozni, ha nem a logikára hallgatunk, ha nem másokra hallgatunk, hanem a megérzéseinkre.
November hónapban sok ötletünk lehet, kreatívabbak vagyunk, sok dolgon gondolkozhatunk egyszerre. Leginkább a fejünkben éljük most az életünket, az álmodozás és a valóság néha össze is mosódhat és csaponghatnak a gondolataink. Fontos, hogy építsünk a kreativitásunkra, és jó, ha van mellettünk valaki, aki segít racionalizálni a gondolatainkat, segít megvalósítani az elképzeléseinket.
Kevésbé lehetünk kitartóak, a figyelmünket elvonhatja valami, ami új és érdekes, könnyebben elkalandozhatnak a gondolataink. Lényeges, hogy törekedjünk a fókusz megtartására!

 

2. Tipp: : Foglalkozzunk a részletekkel!

Ebben a hónapban sikerünk érdekében érdemes foglalkoznunk a részletekkel. Figyeljünk arra, hogy esetleges türelmetlenségből adódóan ne ugorjunk át fontos részleteken, de ne is analizáljuk túl a dolgokat. Az arany középút megtalálása ebből a szempontból lényeges. Ha tehetjük, vegyük körbe magunkat hozzáértő emberekkel, akik különböző szemszögből is meg tudják világítani számunkra a szükséges részleteket. Ebben az időszakban fontos lehet számunkra, hogy a munkánk során ne legyünk lekötve sem fizikai, sem szellemi értelemben.

 

3.  Tipp: Tanuljunk és fejlesszük magunkat!

Ebben az időszakban késztetést érezhetünk arra, hogy tanuljunk, fejlesszük magunkat valamilyen területen. Nagyobb lehet a kitartásunk és elszántságunk a céljaink megvalósítását illetően. Kreatívabbak lehetünk és sok ötletünk lehet. Érdemes kiválasztani azt a területet, amiben fejlődni szeretnénk és energiát fektetni a tanulásba, önmagunk fejlesztésébe.

 

4.  Tipp: Törekedjünk az egyértelmű kommunikációra!

Ebben a hónapban előfordulhatnak kommunikációs félreértések. Azért, hogy ezt elkerüljük, törekedjünk az egyértelmű kommunikációra!
Pl. ha problémával találkozunk és megvizsgáljuk a dolgot, akkor rájöhetünk arra, hogy valamit félreértettünk, tehát valójában nincs probléma.

 

5.  Tipp: Különösen törekedjünk a tisztességre!

Ebben a hónapban különösen fontos értéket képvisel a tisztesség és a becsület. Mi magunk is különösen fontosnak érezhetjük ezeket az értékeket. Lényeges lehet számunkra az etika, az erkölcs, a szabályok betartása.
Amennyiben mégsem éreznénk így, akkor pedig olyan élethelyzetekkel találkozhatunk, melyek felhívják a figyelmünket ezekre.

 

Ezek az információk nem helyettesítik az egyéni konzultációt, ami által lehetőséged van megismerni az energiák személyesen rád vonatkozó hatását. Emellett az egyéni konzultáció az önismeret lehetőségét is nyújtja, valamint az egyes életterületeket (párkapcsolat, munka, hivatás, gyerek) érintő elakadások megoldásában is segítségedre lehet. Az egyéni konzultáció mellett a gyerek konzultáció is elérhető.
Ha szeretnéd jobban megismerni önmagad és/vagy gyermeked és kérdésed van, amire választ szeretnél kapni a kínai asztrológia segítségével, akkor vedd fel velem a kapcsolatot!

 Kövesd a facebook oldalamat, hogy ne maradj le az asztrológiai tartalmakról!

Kapcsolat

                       E-mail
Tel:
                                      Facebook
+43/67764431835
Copyright © 2021 kinaiasztrologia.eu | All Rights Reserved