október

szeptember

augusztus

július

június

május

április

március

február

január

december

november

Havi rendszerességgel olvashatod az aktuális hónaphoz kapcsolódó kínai asztrológiai tippeket. Ezek a tippek mindenkire érvényesek, és azok megélése egyénenként változó mértékű.

 

2023. JÚNIUSI ASZTROTIPPEK

(2023.06.06. – 2023.07.07.)

 

 

1. Tipp: Hozzuk ki a meglévő dolgainkból a legtöbbet!

Ez a hónap arról szól, hogy hogyan tudjuk a meglévő dolgainkat stabilizálni, működővé tenni. Fontos számunkra az állandóság és a biztonság. Az energiák segítik, hogy kicsit lelassuljunk, befelé forduljunk. Lehetőségünk van arra, hogy rendbe tegyük az alapokat. Mélyedjünk el a dolgainkban, gondoljuk át azokat és hagyjunk időt a döntések meghozatalára.
Nagy erőket tudunk magunkban mobilizálni, hogy a meglévő dolgainkból kihozzuk a legtöbbet. Minden olyan tevékenységet érdemes végezni, amihez szükséges az elmélyülés.

 

2. Tipp: Inspiráljunk másokat és ne gyűjtsük magunkba a feszültséget!

Ebben a hónapban empatikusabbak vagyunk és könnyebben inspirálunk másokat. Arra érdemes figyelnünk, hogy interakcióink során ne gyűjtsük magunkba a feszültséget, hanem ha gondunk van, mondjuk meg azonnal. Ugyanis ebben a hónapban hajlamosak lehetünk arra, hogy gyűjtjük a sérelmeinket és csak akkor adjuk ki magunkból a dühünket, amikor már tele van a pohár. Ezzel a viselkedéssel alááshatjuk a saját lelki nyugalmunkat.

 

3.  Tipp: Ne várjunk mások segítségére!

Ebben a hónapban nagyobb lehet az akaraterőnk, mint általában. Ezt az erőt most azért kaptuk, hogy ne másokra várjunk, ne arra várjunk, hogy valaki megoldja a problémáinkat. Saját magunk vegyük kézbe az életünk irányítását és saját magunk oldjuk meg a dolgainkat, mert bennünk van az erő, hogy szembenézzünk az esetleges nehézségekkel.
Amennyiben azt éreznénk, hogy nem támogatnak minket, akkor tudatosítsuk magunkban, hogy ez azért van, mert most olyan erővel rendelkezünk, amellyel nincs szükségünk a környezetünk támogatására. Minden ott van bennünk ahhoz, hogy akár egyedül, segítség nélkül is boldoguljunk.
Az is előfordulhat, hogy mi magunk akarunk önállóan tevékenykedni és mi
döntünk úgy, hogy nem akarunk segítséget kérni.

 

 

4.  Tipp: Törődjünk az egészségünkkel, ne essünk túlzásokba!

Ez a hónap felhívja a figyelmünket a megérzésekre, az önismeretre, az egészségre. A megérzéseink rávilágíthatnak arra, hogy mi az, amit meg kellene tennünk egy egészségesebb életminőség érdekében. Cselekedjünk a megérzéseinkre hallgatva!
Ha van olyan dolog, amit túlzásba viszünk, akkor a belső hangunk ezt is közli velünk. Hallgassunk a belső hangunkra!

 

 

5.  Tipp: Vizsgáljuk felül a vágyainkat és ha kell, igazítsunk az elképzelésünkön!

Ebben a hónapban nagyon erős érzelmet, vágyat tudunk érezni bizonyos emberek, dolgok, helyzetek iránt. Ha nem jön össze az, amit szeretnénk, akkor tudnunk kell, hogy olyan formában vágyunk az adott dologra, ami ahogyan mi elképzeljük, nem létezik, nem működik. Tehát, ha folyamatos lelki fájdalmat tapasztalnánk amiatt, hogy nem tudjuk megvalósítani azt amit szeretnénk, akkor a megoldás az, hogy valamit igazítani kell az álláspontunkon, az elképzelésünkön.

 

 

6.  Tipp: Álljunk ki magunkért!

Ez a hónap lehetőséget ad számunkra arra, hogy észrevegyük, ha ki akarnánk adni a kezünkből az irányítást például kötődésből, konfliktuskerülésből vagy akár megszokásból.
Szóval ha azt vesszük észre, hogy belesodródunk olyan helyzetekbe, ami nekünk nem jó, amit nem mi kezdeményeztünk, amit magunktól nem csinálnánk, akkor a megoldás az, hogy álljunk ki magunkért.

 

 

7.  Tipp: Tudatosítsuk magunkban, hogy érzékenyebbek lehetünk, mint általában!

Ebben a hónapban érzékenyebbek lehetünk, könnyebben kibillenhetünk a lelki egyensúlyunkból. Hirtelen válhatunk érzékenyebbé egy bizonyos esemény vagy megjegyzés hatására, de általában hamar meg is nyugszunk.
Egy ilyen helyzetben fontos tudatosítanunk magunkban, hogy nincs akkora baj, mint amekkorának érezzük, csak mi vagyunk érzékenyebbek. Jobban megérintenek bennünket a dolgok, mint indokolt lenne.
A megoldás a tudatosítás mellett az, hogy meditáljunk és végezzünk légzőgyakorlatokat.

 

Ezek az információk nem helyettesítik az egyéni konzultációt, ami által lehetőséged van megismerni az energiák személyesen rád vonatkozó hatását. Emellett az egyéni konzultáció az önismeret lehetőségét is nyújtja, valamint az egyes életterületeket (párkapcsolat, munka, hivatás, gyerek) érintő elakadások megoldásában is segítségedre lehet. Az egyéni konzultáció mellett a gyerek konzultáció is elérhető.
Ha szeretnéd jobban megismerni önmagad és/vagy gyermeked és kérdésed van, amire választ szeretnél kapni a kínai asztrológia segítségével, akkor vedd fel velem a kapcsolatot!

 Kövesd a facebook oldalamat, hogy ne maradj le az asztrológiai tartalmakról!

Kapcsolat

                       E-mail
Tel:
                                      Facebook
+43/67764431835
Copyright © 2021 kinaiasztrologia.eu | All Rights Reserved