Üdvözöllek honlapomon!

info@kinaiasztrologia.eu

Jelentkezz konzultációra!

Bővebben

A történészek a régi császári évkönyveket tanulmányozva arra a következtetésre jutottak, hogy a kínai asztrológiát már az ie. 2697-ben ismerték és a Sárga császár nevéhez kötődik. Általa vált ismertté a keletiek számára az asztrológia. A Sárga császár a halála előtt minden tudást lejegyzeteltetett, hogy fennmaradjon az utókor számára. A császár uralkodását követő időkben az uralkodók ezt a tudást arra használták, hogy az asztrológus pontos előrejelzést adjon nekik arról, hogy mi fog velük történni. Tehát jóslásra kezdték el használni az asztrológiát, pedig nem arra való. Az asztrológia eredetileg arra lett volna hivatott, hogy az ember megtalálja az utat a boldogsághoz.

A kínai asztrológia segítségével elmondható például, hogy egy egyénnek milyen a személyisége, mivel érdemes foglalkoznia. Az nem látszik a horoszkópban, hogy pontosan melyik szakma való a számára. Az azonban látszik, hogy mik az erősségei. Például precizitás, jó kommunikációs képesség, jó szervezőkészség, az emberek inspirálása és még sorolhatnám. Ha a saját erősségeivel valaki tisztában van, akkor tudni fogja, hogy mely adottságaira tud alapozni. Ezen ismeretek birtokában a hivatását is könnyebben meg tudja találni.

A kínai asztrológiai elemzések ellentétben a nyugati asztrológiai elemzésekkel, nem bolygók és fényszögek alapján készülnek, hanem az univerzumban megtalálható 5 őselem (tűz, föld, fém, víz, fa) jing és jang megnyilvánulását veszik alapul, valamint azok egymáshoz való viszonyát az aktuális horoszkópon belül.

Amit a kínai asztrológiával kapcsolatban még mindenképpen érdemes tudni az az, hogy a születés pontos időpontjának ismerete nélkül is van lehetőség az elemzésre. Még így is rengeteg információ gyűjthető a képletből az egyén személyiségére, erősségeire és egyéb kérdésekre vonatkozóan.

Ha valaki, aki már hallott a kínai asztrológiáról, de nem tanulta azt, és erről a témáról kérdezik, akkor lehetséges, hogy azt el tudja mondani, hogy melyik állat évében született. Viszont nem biztos, hogy tisztában van azzal, hogy ez az információ csak elenyésző részét képezi egy személy horoszkópjának.

Ezek a kínai asztrológiában használatos állatszimbólumok:

Itt pedig egy jelentősen leegyszerűsített minta horoszkóprészlet látható. Zöld színnel jelöltem azt a részt, amely a laikus emberek számára esetleg már ismert információ helyét jelöli a horoszkópban. Már ezen az egyszerű ábrán is látható, hogy egy adott év állatszimbólumán kívül több más szimbólum is szerepel a horoszkópban, melyek mindegyike sajátos jelentőséggel bír.

horoszkop2

Ha szeretnéd jobban megismerni önmagad, az erősségeidet, valamint kérdésed van, amire szívesen kapnál választ a kínai asztrológia által az én segítségemmel, akkor jelentkezz konzultációra! Előtte azonban tájékozódj a konzultáció menetéről!

Kapcsolat

Telefon: +3630123 4567
Email: info@kinaiasztrologia.hu
Skype: kinaiasztrologus
info@kinaiasztrologia.eu
Írj nekünk!

Galéria

Keress bennünket a Facebookon!